A la carte
Voorgerechten | Hoofdgerechten
-
Gravad lax | komkommer | bonito | zure room 19 | 27
-
Gepofte aubergine | tomatensalsa | pecorino | boekweit | citroen 18 | 26
-
Steak tartare "the Mexican" | zure room | guacamole | padronpeper 19 | 27
Hoofdgerechten
-
Stoofvlees Black Angus | kers | dragon | witloof 28
-
Catch of the day | risotto | porcini | zeesla 30
-
Burrata straciatella | aubergine | puntpaprika | basilicum | foccacia 26
-
Gegrilde rib-eye | frisse seizoenssalade | hasselback | salsa verde 39
Dessert
-
Café glacé | mokka ijs | espuma van ‘Bottega Gianduia Liquore’ 12
-
Dame Blanche | vanille ijs ‘Janz & Rooz’ | donkere Callebaut chocolade | crème vièrge 12
-
Kaasbord 4 kazen "Little cheese farm" | notenbrood | bijpassende garnituren 14
-
Coupe Colonel | sacred organic vodka | sorbet limoen-citroen 14
-
Lokers saffraanijs | gepofte rijst | krokante caramel 13
-
Moelleux | donkere chocolade | roomijs 12
Voor de kleinste gourmands
-
Pasta bolognaise Deluxe | farfalle | gehakt | tomatensaus 17
-
Balletjes in de tomatensaus | aardappel wedges 18
-
Crispy chicken burger | brioche | mangosalsa 19
Volgt u een dieet, heeft u allergieën of intoleranties? Bespreek dit met de bediening ajb. Smakelijk!