Van karaktervolle familiewoning tot sfeervol restaurant in Lokeren

Geschiedenis

We starten ons verhaal met een vleugje geschiedenis. Oorspronkelijk diende ons karaktervolle pand als familiewoning van de oprichter van Ramen & deuren Engels. Sinds 1945 zijn onze buren pioniers in RAAM- en deuroplossingen. In 2016 veranderde de bestemming van het pand naar het restaurant zoals we het nu kennen. De familiaire sfeer en setting zijn nog steeds voelbaar in ons moderne interieur. Via de indrukwekkende tuin met eeuwenoude bomen vang je bovendien een glimp op van de bedrijvigheid op deze Lokerse industriële site. Een unieke en inspirerende omgeving!

Missie en visie

In nauwe samenwerking met lokale partners bieden we via RAAM een kijk/RAAM op de wereld. Onze keuken laat zich inspireren door internationale smaken zonder onze wortels te verloochenen. We kiezen bewust voor lokale producten en trekken dit consequent door in ons hele concept. Van onze groenten tot het sociaal secretariaat, vaak is er een  link met het ruime Waasland. Onze missie: als trotse Waaslanders onze gasten de wereld laten proeven.

Meet the team

Andreas & Ann-Sophie

Met achtergrond in de juridische wereld en HR zijn wij misschien geen typische horeca-ondernemers. Maar net dat beschouwen we als onze kracht! Met open blik en steeds vanuit het standpunt van de klant streven we naar een totaalervaring buiten het alledaagse. Net als het pand waarin ons restaurant is ondergebracht liggen ook onze wortels in Lokeren. We willen dan ook graag met RAAM de ambassadeurs zijn van al het lekkers en moois dat Lokeren en bij uitbreiding het Waasland te bieden hebben.

Frederick

Smaakmaker en sauzenkoning die speelt met verrassende combinaties. Als chef stelt hij met zorg onze lunch- en degustatiemenu’s samen, met aandacht voor lokale producten en wereldse invloeden.

Kenneth

Ontzorger met passie voor service en ambassadeur van onze wereldse smaken in de zaal. Hij is tevreden als jij je helemaal thuis voelt.

Hofleveranciers

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Taste of the world. Search for surprise.