A la carte

Voorgerechten | Hoofdgerechten

  • Gravad lax | komkommer | bonito | zure room 19 | 27
  • Gepofte aubergine | tomatensalsa | pecorino | boekweit | citroen 18 | 26
  • Steak tartare "the Mexican" | zure room | guacamole | padronpeper 19 | 27

Hoofdgerechten

  • Stoofvlees Black Angus | kers | dragon | witloof 28
  • Catch of the day | risotto | porcini | zeesla 30
  • Burrata straciatella | aubergine | puntpaprika | basilicum | foccacia 26
  • Gegrilde rib-eye | frisse seizoenssalade | hasselback | salsa verde 39

Dessert

  • Café glacé | mokka ijs | espuma van ‘Bottega Gianduia Liquore’ 12
  • Dame Blanche | vanille ijs ‘Janz & Rooz’ | donkere Callebaut chocolade | crème vièrge 12
  • Kaasbord 4 kazen "Little cheese farm" | notenbrood | bijpassende garnituren 14
  • Coupe Colonel | sacred organic vodka | sorbet limoen-citroen 14
  • Lokers saffraanijs | gepofte rijst | krokante caramel 13
  • Moelleux | donkere chocolade | roomijs 12

Voor de kleinste gourmands

  • Pasta bolognaise Deluxe | farfalle | gehakt | tomatensaus 17
  • Balletjes in de tomatensaus | aardappel wedges 18
  • Crispy chicken burger | brioche | mangosalsa 19

Volgt u een dieet, heeft u allergieën of intoleranties? Bespreek dit met de bediening ajb. Smakelijk!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Taste of the world. Search for surprise.